fırsatçılık yapılmak istenseydi. ödeme yapmayın denilmezdi asıl ben kendim suitlerde ısrar ettim sıkışırlar falan dedim de o sekilde ödemeyi aldılar. benimde lokanta var aynı mantık çok nadirde olsa örneğin o yemekten kalmadı deyip diğer yemeği olanı öneriyoruz. bu fırsatçılık değil ticarettir. yalan mı söylüyoruz hayır. olsa niye vermeyelim artı herkeste bayramda yer bulma sıkıntısı olacağını ve yüksek fiyat olacağını bile bile arıyor otelleri.. düşük fiyat istiyorsaniz erknden aramalı. yani bu durumları anlamanız için ya işletmeci olmanız lazım ya da bu konuda tecrübeniz olmasi lazim ki iki tarafıda tartabilesiniz.
Slmlar. öncelikle şöyle yormlara bi göz gezdirdim. bende bayramda babamlara tatil hediyesi ettim. ama tabi sonradan oteli araştirmak aklıma geldi. ancak Sayin Serhat beyin yorumu dikkatimi çekti. aynı duruma bende düştüm. ödeme yapacağım tarihi belirttim. ama geri arandim oda kalmadı ödeme yapmanıza gerek yok dediler. şimdi müşteri gözü ile bakarsan sen haklısın. ama benim gibi iş yeri falan işletiyorsan onlarda hakli adamlar her yere rezervasyonunuz ödeme yapınca kesinleşir diyorlar.. bkz. rezervsyon kağıdı. adamların çalışma şekli bu. telefondanda üstüne basa basa dediler. niye böyle oldu dedim o yetliki yaklaşık 400 acenta ile çalisiyoruz. fiyat yükseleck son güne yığıldı plansız oldu dedi. ama yinede sağolsunlar. makul bir farkalıp suit oda sözü verildi.
Merhaba Esra Hanım, 2013 haziran ayı fiyatlarımız henüz belli değil. Eğer telefon ve mail adresinizi info@adenyahotels.com.tr adresini gönderirseniz fiyatlarımız belli olduğunda size dönüş yapalım. Fiyat almak isteyen misafirlerimiz yine aynı mail adresine mail gönderirse kendilerine dönüş yaparak gerekli bilgilendirmeyi yaparız. İlginiz için çok teşekkür ederiz. Bizi var eden sizlersiniz... Alparslan Topçu / Satış Pazarlama Müdürü / 0242 510 22 22
Otelimize gösterdiğiniz ilgi için hepinize teşekkür ederiz. Serhat Bey, her otelin bir işleyişi vardır. Bizim prosedürlerimiz gereği de ödeme yapılmadan rezervasyonun kesinleşmemesi. Sizinle şahsen ben de görüştüm. Lütfen doğru olmayan cümlelerle misafirlerimizi yanlış yönlendirmeyin. Size yardımcı olmak için elimizden geleni yaptık, ama siz her seferde başka arkadaşları arayarak, farklı şeyler söyleyerek hata aradınız.size verilen süre içerisinde dönüş yapmadınız. Satış Pazarlama Müdürü olarak hiç bir misafirimizi mağdur etmediğimizi belirtmek isterim. Fiyatınız önceki fiyata göre yüksek çıkmasının nedeni ısrarla Suit oda almak istemenizdi. Takdir edersiniz ki suit odayı da Standart oda fiyatına veremeyiz. Fırsatçılık bunun neresinde...
RAMAZAN AYI İÇERİSİNDE 7 GÜN KONAKLADIM. BAYANLAR İÇİN HARİKA RAHAT EDECEKLERİ BİR TESİS. ERKEKLER İÇİN AÇIK HAVUZ YETERSİZ. PLAJ YOK. SAHİL BETON VE TAŞLIK. İSKELEDEN DENİZE GİRİLİYOR.YEMEKLER ÇOK LEZZETLİ. ODALAR HER GÜN TEMİZLENİYOR. PERSONEL AMATÖR AMA GÜLERYÜZLÜ. ODADAKİ KLİMA SİSTEMİ SÜPER. MİNİ BAR ÜCRETSİZ. ASANSÖRLER YOĞUN. KOSKOCA OTELDE 4 ASANSÖR VAR.ÇEVRE DÜZENİ GÜZEL. AİLECE RAHAT EDERSİNİZ.
mükemmel bir otel personelinin güler yüzü odaların temizliği restaurantn hijyeni süper.balayı suitinde kaldım oda çok güzel rahat etmeniz için tüm konfor düşünülmüş.Bayanlara özel plajı havuzu gerçekten çok güzel ve personelleri de gayet yardımcı. önümüzdeki sene tekrardan gittmek isterim.
Rezervasyon Rezaleti,bu sitenin olması yaşadığım rezervasyon rezaletini paylaşabilmem için mutluluk verdi.19 Ağustos'ta tatilimizi geçirmek için arayıp yer ayırttığımız Adenya Otel yetkilileri ile yapılan görüşmede paramızı yatırmak için Perşembe gününe kadar bize tanınan opsiyonda Çarşamba günü mail yolu ile Oda satışlarının durdurulduğunu bize ayırılan odanın artık olmadığı belirtildi.Daha sonra arayıp veryansın ettiğimizde tekrardan bize yer ayarlayıp bu seferde söz verilmesine rağmen eski fiyat uygulanacak denilmesine rağmen fiyatları inanılmaz yüksek rakamlara çıkarttılar.Tam bir fırsatçılık mantığı.Ayrıca aynı odaya en iyi fiyat verildi deniyor.Başka bir çalışandan daha uygun fiyat alınabiliyor.Çok ilginç Paylaşmak istedim.
mutfağınız süper tek kelime ile muhteşem genç dinamik güler güzlü bir osman şef var otel her an her yerde çok yardım sever bir insan aynı şekilde yardımcıları isimlerini hatırlayadım onlarda çok iyiler yönetimi tebrik ederim örnek ekip kurmuşlar mutfak diger bölüm orhan bey harika adenya yaşanır anlatılmaz
Ayrica bu otele giden kimse bu sitede veya herhangi bi sitede kendi cektigi fotolari paylasabilirmi???
Merhaba biz almanyadan kalabalik bir grup ile gelmek istiyoruz otelinize. yaklasik 16 kisi yani 4 aile odasi.Fiyatlar 2013 yilinda Haziran ayinin sonunda nasil?Veya Agustos ayinda daha uygun olur mu? Herkes biraz tereddütte sahilden dolayi.Aile Odalari gercekten resmi sitenizde bulunan resimler gibimi? Tesekkurler
İslami Oteller, Helal Oteller ve Alkolsüz Oteller ile ilgili aradığınız her şey!