Otelde bugün 2. Gunümüz ve 19 Mayıs olmasına rağmen otel bomboş. Bu nasıl otel, buradan diğer yorumculara sesleniyorum hiçbir aktivite yok ortadaki pianodan baska :) Otelde ruh yokmalesef.
otelin halen tadilat icinde olmasi, herkezi yerliyi yabanciyi şok etti. Aynen bana bunu söylüyorlar. Neden milleti kandiriliyorlar??? Tabiki para!! Birdaha gelir miyim? fiyata bağli, Fiyatlari düşürürlerse belki belki giderim tekrar. Bu yazdiklarimi kendim yaşadim, gördüm. Bu ara otelden çıkıyoruz. Herkeze iyi tatiller.
Evet animasyon cok amatörce. Bunlari yazarken oteli kötülemek değil ama, bu yazilanlardan okuyup işlerin daha iyiye gitmesini istiyoruz. Aradan 2 gun geçti ama halen havuzda müzik çalmiyor. Yine bu konuda sorduğumda, elektrik hata, hanimlarin müziği varya (alay gecer gibi) soylenildi. Siz bilirsiniz bunu yoruma yazacagim dedim, ve yazdim şu an. Evet Animasyon çok amatörce, tabi otel yeni olunca belki ondandir diyorum ama, yinede böyle olmamasi lazim. Gelelim yemeklere, özentilimi yapmak istiyorlar yoksa cimricemi desem, tatlilar tek tek tabaklara konuluyor. son 6 gün ayni tatlilar. yemekler az çesit. Şu an istenilen ücret 70 euro, buna karşılık verilen hizmet malesef deymiyor(çok pahali) Otelde kime sorsam herkez şok içinde.
Öncelikle bir oteli açan işleten vesile olan herkezden ALLAH razi olsun.otelin konumu tam kelimeyle on numara fakat işletmecilik anlayişini pek sevmedim.zaten onuda son gün fatura aldigimda anladim oteli bir bingöllü inşaat şirketi yönetiyor.inşaat şirketi ile halkla içiçe olan bir şirketi yönetmek çok farkli.insanlarin yuzu gülmüyor bir içecek siparişini defalarca söylüyorsun.sordugumdada cok çalisiyoruz yetiştiremiyoruz diyorlar..biraz daha dikkat edilirse isletme birazdaha profosyonelce işletilirse otel daha güzel olur.emegı geçenlerden ALLAH razi olsun.
bayanlar bölümüne gelince eşimin dedigine göre havuzları çok küçük ve tamamen amatör şekilde yönetiliyor bone para ile satılıyor çocuklarımızı bırakacak yer bulamadık.yönetici bayan ilknur hanım sahilin haziran başında açılacagını söyledi.madem hazır olmayan oteli neden açıyorsunuz ..otelin genel müdürü ile görüşmek istedim baran bey ben yetkiliyim demesine ragmen bizi ikna edemedi..
konya ticaret odasındakı arkadaşların aracılıgıyla otele gitmiştim otel güzel fakat sahil çok kötü denize kuma ayak basarak giremiyorsun.denizin önüne platform yaptırmıslar.denize o yüksek o platformandan giriyorsun ve deniz cok derin kayalıklı denizini hiçmi hiç tavsiye etmiyorum.kayalıkları temizlettik dediler ama hiç alakası yok.otelde eksı 2 kattan odalara cıkmak için 5 dakika asansör bekliyorsun.yonetici baran beyle konuştuk bize hersey düzelecek dedi ama inşallah hiç ümidim yok .baran beyin tavrı sanki gelirseniz gelin gelmezseniz bizim yapacagımız bu der gibi idi ..
Adenya otele mustafa ceceli konseri var diye rezervasyon yaptiracaktik. Rezervasyon icin İncelerken gordum Şimdi iptal demişsiniz. Dalga mı geçiyorsunuz siz. Ayrıca mustafa ceceliyi çok seviyorum ama onu da kınadım madem bir kesinlik yok niye adını bu otele kullandiriyorsun. Anlaşılan sadece müşteri toplamak için kullanılan bir isim olmuş. Bu otelde güvene yer yok galiba. Diğer yorumlarda benim fikrimi destekliyor diye düşünüyorum
Bu sene ilk defa farklı bir otele gidelim demiştik ve bu sitede adenya ismi kulağa hoş geldi ve sayfayı tıkladım. Görünüşe göre otel fena değil ama yorumları okuyunca sok oldum. İlk sezonu olan bir otel için üzücü. Anlaşılan bu sezon adennyaya gidilmez ve tüm kötü yorumlara rağmen yetkililerden hiçbir açıklama yok. Yani gelirsen gelirsin gibi eyvallahsizlar sanki. Yetkililere duyurulur!
Ben nisan 2012 başında Türkler beldesindeki adenya otele 22 nisan girişli 8 gecelik rezervasyon yaptım. Bu rezervasyonu yaparken kendilerinden havuz ve plaj sezonunun açık olacağına dair kesin söz aldım. Hatta bana havuzu büyüttüklerini sahildeki taşları da kırarak kumsalı güzelleştirdiklerini öve öve anlatarak ödeme işlemini de yaptım. Buna göre gidiş dönüş uçak biletlerini de aldım. Fakat otele gittiğimde bırakın havuz ve sahilin açık olmasını inşaat halinde olduğunu sahilde kepçelerin çalıştığını havuz alanını ise fayans döşemesi yapıldığını gördüm. aynı gün rezervasyonumun iptal edilmesini ve alınan ücretin iadesini talep edip ayrıldım hala para iadesini yapmadılar
Nisan ayında adenyada 2gun kaldık ve inşaat halinde idi heryer. Yeniden yaz donemi için rezervasyon yaptiracaktik. Bunun tek sebebi otelden çıkarken hiç tanımadığımız bir beyin yakın ilgisiydi ve samimi yaklasimiydi, yaz dönemindeki planları aktarmıştı bize. Görevliden ogrendikki otelin genel md Mehmet beymiş. Şimdi oteli aradım Mehmet beyle de görüşmek istedi esim fakat Mehmet bey ayrılmış. Buradaki mesajlarda gösteriyorki yazın pek bir faaliyet yok otelde. Adenyaya gitmeye değmez benden söylemesi
İslami Oteller, Helal Oteller ve Alkolsüz Oteller ile ilgili aradığınız her şey!