bayanlara özel plaj var mı? Yoksa sadece havuz mu? Gidenler bilgi verebilir mi lütfenn..
Fethiye bölge olarak harika bir yer. Doğasıyla deniziyle biz çok beğendik tekne gezileri harika, saklıkent mükemmel, kayaköy, göcek birbirinden güzel yerler.. Otel başlı başına nezih biz çok memnun kaldık yemekleride lezzetli güler yüzlü personeli tavsiye ederim.
zorlu yolculuk sonunda otele vardık ilk şok lobide çok eski bir otel ve fiyat hizmete göre çoooook pahalı yemekler iyi ama tatlılar hep aynı kesinlikle tavsiye etmem biz pişmanız
yorumlar doğrudur. aynı darbeleri bizde elizandan yemiştik. otel demeye binlerce şahit lazım. islamı kullanarak insanları aldatmaktan başka bir yer değil.
evet bizde gittik gerçekten hiç bir şeyini beğenmedik. yorumcular doğru söylüyor bence de kesinlikle avans yatırmayın. gidip görün beğenirseniz parasını verip kalırsınız. zaten bölge olarakta tatil yeri bile sayılmaz. denize gitmek için adeta ilçeye seyahat ediyorsunuz. bulunduğu yer bir köyün sokağı gibi. tatili anımsatacak hiç birşey yok. bence oraya gideceksiniz yüz bin kere düşünün. oteli öven yorumlara da kanmayın o yorumlar kesinlikle otel sahibi ve çalışanların yorumlarıdır.
arkadaşlar otelden rezervasyon iptali yaptım paramı alamadım. sağlık nedeniyle 1 ay öncesinden iptal ettim 15 günde alırsınız dediler ama işler başkaymış meğer. kesinlikle güvenmeyin bu otele. Göz boyama yapılıyor islami izlenim cuma günleri mesajlar vs.. ama iş hakkaniyete gelince islami hassasiyet kalmıyor. saygılarımla
merhaba geçen yıl balayına buraya gittik çok memnun kaldık personeli güler yüzlü sıcak, yemekler harika odalar büyük değil ama yeterli tavsiye ediyorum gidilecek bir yer.
islamihotels.comİslami Oteller, Helal Oteller ve Alkolsüz Oteller ile ilgili aradığınız her şey!