caprice palace de tatilyapmak için mail attım telefon ettim ama ulaşmak ne münkün. açiyorlar müzüği yarim saat dinle dur işin yoksa taabi telefon faturasi caprice ye kesilmiyor. anlamadığım nokta şu yerler doldu desinler lütfen yerimiz dolmuştur deyin kapıları kapatın.
kötü bir otel a dan z ye berbat. tatilimiz zehir oldu insanlarin hakkini nasil ödeyecekler. istanbuldan otele gittik yorulmuştuk her taraf pislik idare edelim bir gün kalalım çocuklar havuza girsinler dedik. havuz yosun dolu birde tam ponsiyon ya hani pide veriyorlar. Allahim Allahim ne yazacağımı bilmiyorum ne hevesle gittik çoculara çok üzüldüm eşime almanyanın sıkıntısı güzel bir tatil yapalım dedim otelmiş bizim hakkımıza giren insanlardan hakkımı alcam inşalllah ispa tur yönlendirmişti çok temiz olduğunu söylemişlerdi almanyada mahkemeye verecem ispa turu ve oteli.
kesinlikle islami kullanma düzenine dayalı bir yer. yemekleri çok kötü temizlik hiç yok. Allah kimseyi şaşırtıp yolunu buraya düşürmesin.
iyi ve güzel bir otel beklentisi olmayan kişiler için orta kalite bi hizmet anlayışı çerçevesinde makul sayılabilir bi otel. yani burada vasat bi tatili sorunsuz geçirebilirsiniz
selamlar süper rezil bi otel islami kesimi sömürücü otellerden 4 yıldız değil anca eksi dört yıldız olabilir. 16 veya 18 sene önce yapıldığı o zamanlar gerçekten güzel otel olduğunu yerli halk söylüyo ama şimdi ilay patara mağdurlarındanmısınız diye dalga geçiyorlar. Çok pis ve bakımsız bi otel odada tel yok santral arızalı dedi stajyer kız santral arızalıda odadaki telefonlar nerde :) gerek yok diye toplamışlar balkona çıkıyorsunuz 10 metre ileride otelin çöplüğü zehir gibi kokuyor tv kumandasını bulmak için görevli bi koca kutu içinden o çıkma tv kumandasını bulmak için 45 dakika mücadele verdi ama Allah için klima çalışıyordu hakkını yememek lazım. kesinlikle gidilmez. 25-07-2009 tarihinde yanılıp da gittim 2 gün duramadım saygılar.
kardeşim bir insanı bir kere kandırırsınız. tugra suit otel değil tugra pansiyon demek lazım. otel tek kelimeyle berbat. size en basit örnek. sahildeki nargile bölümündeki masaya geçtik. görevliye masayı temizlermisiniz dedik, adam elime toz bezini tutuşturdu. daha ne diyeyim. otel zaten pislikten geçilmiyor.
tatil köyünüzü tanıtan video ve resimlere yer verirseniz sevinirim
islamihotels.comİslami Oteller, Helal Oteller ve Alkolsüz Oteller ile ilgili aradığınız her şey!