SİTE YÖNETİCİLERİ LÜTFEN BEYZA OTELE AİT YENİ RESİMLERİ YAYINLAYIN..OTEL ADETA YÜZ DEĞİŞTİRMİŞ....Biz Beyza Otelde tatil yapıyoruz. şu an ikinci günü bitirdik ve yaptığımız rezervasyonu uzatmak için ricada bulunduk.. inanın bu kadar sıcak aile otamı ve mütevazi yaklaşım ilk kez görüyoruz. Allah rağzı olsun.. Bu adamlar islami tatilin sadece iki havuzu ayırmaktan ibaret olmadığını çözmüşler. Helal olsun. Alah için herkese tavsiye ederiz. Bu kadar muhteşem bir hava ve ortam başka biryerde olduğunu düşünmüyorum. Otele bizim ikinci gelişimiz ve gerçekten şaşırdık..ne kadar güzel olmuş..tepeden tırnağa herşeyi değiştirmişler.. Değişmeyen en büyük özellikleri Arabasıyla parasıyla hava atanları almıyorlar:) Hepinize saygılar. Sakaryalı Dr. Akif Doğan
caprice i anlatacak kelime bulamıyorum...herşey harika lobiden tutunda odalar yemekler otel.. busene inşallah 3.gidişimiz olacak gitmek isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim. her otelde olduğu gibi bazı aksilikler yada geçen yıllara göre farklılıklar var ama insan diğer islami otellerle karşılaştırınca görmüyor. burc club a ve çam çam tatil köyüne gittik burc clupta güzel ama caprice saray gibi gerçekten. seneye inşallah 2kez rezervasyon yaptıracağız.. umarım sizlerde gidip bu güzelliği yaşarsınız.
maalesef 2gün önce hayatımızın hatasını yapıp çam çama gittik.. bir yer bukadarmı kötü olur.. iğrenç !!!! odalar çok pis örümcek ağları ile dolu.. sehbalar ayna tv heryer toz.. tuvalet kokuyor. kapılar zor kapanıyor. yatak yataklıktan çıkmış eski demir karyola telli çıkmış bir yatak. yemeklerde çeşit yok!! çay çok kötü. su paralı. bim marketinden aldıkları le kolaları millete satıyorlar. havuzlarda hijyen sıfır. insanlar telefon ve kamera ile girebiliyor. biz 1 geceyi zor dayandık. yolu patika ve sapa. anca insanların paralarını sömürüyorlar herkes şikayetçi. biz çıkacağımızı önceden söyldiğimiz halde paramızı iade etmediler. BETÜL hanım. sakın gitmeyin 240 tl miz çöpe gitti. internet sitesindekilere ASLA İNANMAYIN.
devam: manzarası harika, bence personelin hiç bir kabahatı yok. yönetim çok kötü hiç bir sistem yok. Yemekler aslında boldu fakat lezzeti iyi değildi ve her akşam tavuk yediğim için tüğlerim çikacaktin diye korktum. Sizlere sesleniyorum. Eğer gidecekseniz lüks bir hotel beklemeyin. Dediğim gibi manzara bir harika havasi süper rutübet nem orani çok düşük. Fazla beklentiniz yok ise gidebilrsiniz. orda ahmet bey ve Günay Bey ile tanişın onlar sizin muhatibiniz olsun benden tavsiye. giderseniz de benden çok selam söyleyin (musa colak).
Selamun Aleykum. sira bana geldi.Bende temmuz ayinda 1 hafta balbeach´de kaldim. Reservasyonumu almanyada Aksüt tur da yaptım. İlk geldiğim gün bende biraz hayal kırıklığına uğradım ama açıkçası sonra alıştım. Park sıkıntısı gerçekten var yaklaşık 15 araba rahat edebilir, geri kalanda malesef kötü yollara park etmeli. ben şahit oldum bir arkadaşın tekeri patladı. Otel dört yıldızlı standartlarında ama kati süretle 4 yıldızlı değil. Odami beğenmemiştim ve şikayet ettim odamı üstüne para almadan degişitirdiler. otel dört dörtlük degil, fakat biz çok eğlendik, bizimle en çok animasyon ekibi ilgilendi, burda tekrar Günay Sar ve Ahmet Toprak arkaşlarıma teşekkür ederim. Onlar bizi eğlendirdi, misal volleybol, tavla, ok. Bi sorunum olsun hemen imdata onlar geldi.
Alkollu olamsi kötü olmuş,her sene gittiğimiz bir yer idi.
04-11.07.2009 tarihlerinde kaldım. temizlikten çok şikayet ediliyor anacak otel kadar otel müşterileride pisti. çocukları ortaya çişlerini ediyor veya lobideki koltuğa çocuklar pisledi ama ailenin umrunda değildi. havuzda tuvalete çocuğunu götüren 2 tane anne vardı. hatta abartılı gelecek size ama çocuklarına bakmıyan tatile gittik diye salıveren bir dünya anne modeli vardı. en belirgin örnekse 2 yaşlarında çocuğunu uyutup odada kitleyip kadınlar matinesine gidip eğlenen anne. bu arada yarım saat ağlayan çocuğu kapıada baba sakinleştirmeye çalışırken resepsiyondakiler geldi. oteldeki bir çok anneyi görünce babalara acıdım çünkü onların yanında sadece çocuklara baktılar. yemekeler ve deniz süper diğer konular vasat animasyon berbat
islamihotels.comİslami Oteller, Helal Oteller ve Alkolsüz Oteller ile ilgili aradığınız her şey!